EN DE X

2020 LANSMAN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

2020 Lansman Toplantımızı Gerçekleştirdik

24-28 Kasım tarihleri arasında Korel Termal Otel’de çalışma ortakları ile bir araya gelen Corelli, 2020 koleksiyonunu bayileri ile paylaştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Corelli Pazarlama Müdürü Uğur Kül; Öncelikle ilk günden bu yana Corelli’ye güvenen ve yalnız bırakmayan bayilere ve Corelli ailesine yeni katılan bayilere teşekkür ederek söze başladı. Yaptığı sunumda Korel A.Ş. ve Corelli fabrikaları hakkında bilgiler veren Uğur Kül, alüminyum kadro ve bisiklet üretimi segmentinde Türkiye ve Avrupa’da sadece Corelli fabrikaları bünyesinde bulunan son teknoloji robot kaynak üniteleri, robot ve lazer kesim üniteleri, sertleştirme fırınları, zımpara yıkama ve kumlama üniteleri, yaş ve toz boya hatları, etiket baskı ve uygulama ünitesi, tasarım ve AR-GE birimi, tork ayarlı hava tabancalarına sahip montaj bantları ve depolama alanları ile ilgili bayilerimize çok detaylı bilgiler verdi. Türkiye ve Avrupa’da bisikletin gelişimi ve elektrikli bisikletlerin geldiği noktaya da değinilen sunumda Shimano Türkiye’nin de katılımı ile bayilerimiz dünyada ve ülkemizdeki güncel gelişmeleri yakından izleme fırsatı buldu.

Mottosunun “Türkiye’de herkes çelik kadrolu bisiklet fiyatına alüminyum kadrolu, kaliteli bisiklete binecek’’ olduğunu hatırlatılan Corelli’nin, 4 yıl gibi kısa bir sürede geldiği noktaya değinilen toplantıda 2020 ve devamında da hızlı bir şekilde büyümenin ve gelişmenin devam edeceği vurgusu yapılarak bu yıl hizmete alınan ve 14.600 m² kapalı alana sahip toplamda 42.000 m² olan yeni bisiklet üretim tesisleri katılımcılara tanıtıldı. Üretim kapasitesini her geçen gün arttıran Corelli bisikletin yurt dışında çalıştığı, kadro ve bisiklet ihracatı yaptığı ülkeler ve firmalar hakkında da kısa bilgiler verilen toplantıda 2020 yılında satışta olacak 80 model arasından 20’ye yakın yeni model bayilerin beğenisine sunuldu. Tamamı bayiler tarafından çok beğenilen ürünlerin arasından en çok ilgi çekenler son yılların yükselen ve popülerleşen tarzı Gravel modeli Goat oldu. Bunun yanı sıra yine bir hibrit model olan Fitnes Bike modeli Fit, ilgi çekici tasarımı ile göz dolduran MTB modeli Opilio, yoğun şehir hayatının vazgeçilmezleri arasında yerini alan katlanır bisiklet modeli Pocket ve daha birçok yeni tasarım ve model katılımcıların beğenisini almayı başardı.

Bayi ve servis ağının hızla genişlediğine değinilen toplantıda Shimano ile düzenlenecek ortak toplantılar ve eğitimler ile daha da profesyonel bir servis ve satış sonrası hizmetler ile Corelli kullanıcılarının memnuniyetini arttırmanın öncelikli hedefler arasında olduğu vurgulandı.

Aynı zamanda Corelli’nin interaktif, kullanımı daha kolay, ziyaretçilerin istediklerine hızlı ve basit bir şekilde ulaşabileceği, bayi ve servislerin konumlarına ve yol tariflerine ulaşılabilen, hatta sizden gelenler, blok yazıları gibi sekmeler ile bisiklet severlerin kendilerinden de bir şeyler bulabileceği yepyeni Web sitesi www.corelli.com.tr nin tanıtımı yapıldı. 

Bayilerimiz Korel Termal Otelin Tüm imkanlarından dilediğince faydalanarak keyifli bir 4 gün geçirdiler.

29 Kasım 2019

Karşılaştırma listesinde 0 model bulunuyor.